Söka Industriell Ekonomi

Industriell ekonomi vid Kungliga Tekniska Högskolan är en av Sveriges mest attraktiva utbildningar, både bland studenter och inom svenskt och internationellt näringsliv. Just nu söker vi nästan 200 nya talanger som vill följa med oss på resan genom en av Sveriges absolut bästa utbildningar.

Industriell ekonomi på KTH riktar sig till dig som vill vara spindeln i nätet och påverka teknik, ekonomi och samhälle från flera olika perspektiv. De ekonomiska processerna hos företag och på marknader har genom avregleringar, öppnade gränser och ökade informationsflöden blivit mer komplicerade och inflytelserika. Gamla tekniska och ekonomiska stormakter i Europa och Nordamerika blir utmanade av Kina och Indien. Teknik som används både i industrin samt hos tjänsteföretag har blivit alltmer avancerad, och dessutom har företagen och hela samhället blivit än mer beroende av att teknik fungerar. Svängningar på finansiella marknader och mer sofistikerad marknadsföring kryper in i vår vardag. Behovet av kunskap där teknik möter ekonomi är större än någonsin.

Vi söker dig som är analytisk, driven och sugen på en utmaning.

Om du ger oss förtroendet och väljer oss, kan vi erbjuda dig ett en oförglömlig mottagning, fantastiska kursare och ett rikt och varierande studentliv. Ungefär 100 I:are åker varje år på utbytesstudier till USA, Australien, Japan, Frankrike och andra platser över hela världen. Om du någon gång har en dålig tentadag, kan du alltid förbättra ditt resultat på KTH under nästa omtentaperiod. Som student på ett campus i centrala Stockholm har du även närhet till allt som Sveriges kungliga, ekonomiska och tekniska huvudstad har att erbjuda.

När du är färdig, väntar en ingångslön i Sveriges absoluta toppskikt och karriärsmöjligheter där ingen annan än du själv sätter gränsen. Till de vanligaste yrken hör projektledare, produktutvecklare, investment banker, teknik- och managementkonsult, marknadsförare eller entreprenör. Elever som studerat Industriell ekonomi får ofta ledarpositioner av olika slag tidigt efter avslutad utbildning.

Är du redo för en oförglömlig utmaning? Vi är redo för dig.

Ansökan sker via www.antagning.se.

/Styrelsen för Industriell Ekonomi

 


Kommentarer

  1. Katarina Kjellberg skriver:

    Hej, jag upptäckte att du angett fel länk. Visst är det antagning.se som du menar?
    Mvh/Katarina Kjellberg

    • Andreas Malmgren skriver:

      Javisst hade det smugit sig in en liten fel där, detta är nu åtgärdat! :) tack för på pekandet

Lämna en kommentar

captcha