iSpexet

Hej!

Låt oss introducera dig för Industriell Ekonomis alldeles egna spexmästeri, iSpexet! Vi är en samling på omkring 100 personer med en massa spridda talanger. En del sjunger, andra spelar, vissa dansar, några sminkar och fixar kostymer, andra bygger, några styr tekniken, vissa marknadsför och en del är med och skapar festhistoria.

På hösten kanaliserar vi vår energi till att sätta ihop vårt framträdande till Sångartäfvlan i Nymble där vi tävlar mot andra sektioner i musik och sång. På våren skapar vi det vi är allra mest stolta över; Porters Spex. En fantastisk historia om kärlek, dramatik, sorg, ondska och glädje! Där har vår kära publik möjlighet att själva påverka vad skådisarna har för sig på scen genom så kallade utrop; ”Omstart!”, ”Baklänges!”, eller kanske en personlig favorit; ”Med heliumröst!”

I iSpexet finns något för alla, du behöver inte vara varken teaterapa eller teknikproffs, det viktigaste är att du är beredd att ha riktigt roligt! Om du är lite nyfiken eller har några frågor, tveka inte att höra av dig till någon av dem som detta året försöker styra denna fantastiska samling människor:

Eller gå in på: www.ispexet.se

Ser fram emot att höra från dig!

Emma Norgren Oliver Back Li Wirström Elle Edström