Mottagningen

Till dig som har kommit in på Civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi vid KTH vill vi önska stort grattis och hälsa varmt välkommen till Sektionen för Industriell Ekonomi!

Det skall bli fantastiskt roligt att få välkomna dig till utbildningen och sektionen i höst. Mottagningen börjar direkt efter uppropet och vi på sektionen ser fram emot att få göra vårt yttersta för att välkomna dig till KTH och en stark gemenskap med många skratt och utrymme för stor utveckling. Du kommer att få all information via mail efter det slutliga antagningsurvalet i augusti och en av dina faddrar kommer att ringa upp dig under veckan innan Mottagningen börjar. Tills dess vill vi på sektionen framförallt rekommendera dig att tömma din kalender under veckorna efter uppropet så mycket som det bara går – i stort sett kommer dagarna vara fullspäckade med roligheter för att göra Mottagningen till några av de bästa veckorna i ditt liv! Ett schema med start- och sluttider för de två första veckorna av Mottagningen hittar du här: http://bit.ly/Mottagningsschema

Vi vill också påpeka att Mottagningen inte innebär en ”nollning” i någon form överhuvudtaget. Alla aktiviteter under Mottagningen är utformade för att du som nyantagen skall ges den absolut bästa starten på ditt KTH-liv och vi tar strikt avstånd från alla former av diskriminering och trakasserier.

Du är hemskt välkommen att höra av dig till oss på mail eller telefon med alla eventuella frågor eller funderingar som du har. Ingen fråga är för liten eller stor!

Vi ses den 14e augusti för det obligatoriska uppropet!

Christofer Borén, ÖPH (Mottagningsansvarig)
Alexander Dryselius, Sektionsordförande
Linnea Olby, Styrelsens kommunikationsansvarig

Christofer Borén: oph@mottagningen.iare.nu, 073- 318 25 86
Alexander Dryselius: ordf@iare.nu, 070- 950 07 63
Linnea Olby, kommunikation@iare.nu, 070- 676 49 90


Stort grattis till alla som blivit antagna 2016!

Låt oss på Sektionen för Industriell Ekonomi gratulera Dig, just Dig, till att Du kommit in på en av landets mest eftertraktade och framförallt roligaste utbildningar! Att börja högskolan är spännande och du har mycket kul framför dig – inte minst mottagningen!

Mottagningens syfte är att ge dig en försmak på studentlivet och hjälpa dig lära känna skolan såväl som studenterna på Industriell Ekonomi! Det är en sjukt händelserik tid fylld med fester, aktiviteter, skratt och minnen för livet som påbörjas tidigt på morgonen och avslutas sent på kvällen! Det så kallade Phöset, en sammanlagd grupp på över 100 ideellt arbetande studenter, har sedan april jobbat hårt för att skapa en så bra och välkomnande mottagning som möjligt. Dessa mottagare kommer att guida, underhålla, dokumentera och anordna fantastiska middagar och fester för just dig!

Vissa aktiviteter kommer att kosta en del pengar och ligger inte alltid på KTH Campus Valhallavägen. Därför är det bra att köpa ett SL-kort! Det är även värt att nämna att mottagningen kommer att ta upp mycket av din vakna tid – praktiskt taget hela dagen, varje dag, under de veckor som den pågår! Med det sagt rekommenderar vi att planera in detta i era scheman, för att vara med i mottagningen är värt varenda öre och sekund!

Mottagningen är självklart helt frivillig men garanteras vara en av de mest givande och roliga tiderna i ditt liv! Det är årets bästa tillfälle att lära känna många av dem du kommer att umgås med under din tid på Kungliga Tekniska Högskolan, inte bara i din egen årskurs utan även i klasserna över dig!

Så se till att tömma din kalender så gott det bara går de sista veckorna i augusti och de första i september! Om du har några frågor är du jättevälkommen att kontakta oss på mottagningen2016@gmail.com så svarar vi inom 24 timmar!
Snart drar karusellen igång och vi ses i Stadshuset den 14:e augusti eller på uppropet den 15:e augusti! Vi kan knappt bärga oss!

Varmt välkommen till den bästa tiden i ditt liv!

Med vänliga hälsningar,

Årets mottagningsansvariga eller som vi säger: ÖPH
Amanda Malmqvist och Maria Norberg
I-13