Mottagningen

Stort grattis till alla som blivit antagna 2016!

Låt oss på Sektionen för Industriell Ekonomi gratulera Dig, just Dig, till att Du kommit in på en av landets mest eftertraktade och framförallt roligaste utbildningar! Att börja högskolan är spännande och du har mycket kul framför dig – inte minst mottagningen!

Mottagningens syfte är att ge dig en försmak på studentlivet och hjälpa dig lära känna skolan såväl som studenterna på Industriell Ekonomi! Det är en sjukt händelserik tid fylld med fester, aktiviteter, skratt och minnen för livet som påbörjas tidigt på morgonen och avslutas sent på kvällen! Det så kallade Phöset, en sammanlagd grupp på över 100 ideellt arbetande studenter, har sedan april jobbat hårt för att skapa en så bra och välkomnande mottagning som möjligt. Dessa mottagare kommer att guida, underhålla, dokumentera och anordna fantastiska middagar och fester för just dig!

Vissa aktiviteter kommer att kosta en del pengar och ligger inte alltid på KTH Campus Valhallavägen. Därför är det bra att köpa ett SL-kort! Det är även värt att nämna att mottagningen kommer att ta upp mycket av din vakna tid – praktiskt taget hela dagen, varje dag, under de veckor som den pågår! Med det sagt rekommenderar vi att planera in detta i era scheman, för att vara med i mottagningen är värt varenda öre och sekund!

Mottagningen är självklart helt frivillig men garanteras vara en av de mest givande och roliga tiderna i ditt liv! Det är årets bästa tillfälle att lära känna många av dem du kommer att umgås med under din tid på Kungliga Tekniska Högskolan, inte bara i din egen årskurs utan även i klasserna över dig!

Så se till att tömma din kalender så gott det bara går de sista veckorna i augusti och de första i september. Om du har några frågor är du jättevälkommen att kontakta oss på mottagningen2016@gmail.com så svarar vi inom 24 timmar.
Snart drar karusellen igång och vi ses i Stadshuset den 14:e augusti eller på uppropet den 15:e augusti! Vi kan knappt bärga oss!

Varmt välkommen till den bästa tiden i ditt liv!

Med vänliga hälsningar,

Årets mottagningsansvariga eller som vi säger: ÖPH
Amanda Malmqvist och Maria Norberg
I-13