Idrottsnämnden

Att studera på KTH innebär inte att livet som aktiv och hälsosam människa tar slut. Därför finns Industriell Ekonomis Idrottsnämnd som ser till att alla med ett engagemang inom hälsa, sport och friskvård har någonstans att vända sig. Vårt mål är att förena och försköna sektionen med roliga, fysiska aktiviteter.

Målet med nämnden är att DU skall få hjälp och stöd att, ensam eller tillsammans med vänner, röra på dig och bibehålla ett hälsosamt liv även som KTH-student. Har du en idé, hjälper vi dig att förverkliga den.
Varje måndag har vi Iare tid i KTH-hallen mellan 17-18. Traditionen bjuder att vi blandar mellan volleyboll, innebandy och basket, sporterna som även förekommer i KTH-mästerskapen, där KTHs bästa idrottssektion koras; ett mästerskap där Industriell Ekonomi alltid vunnit. Till mästerskapet hör även fotboll. Vill ni hitta på något annat under våra stående tider så löser vi det!

 

Håll även utkik efter de arrangemang som Idrottsnämnden anordnar under året:

Alpresan
Resan som alla minns under och efter sin tid på KTH. Ett stortat antal Iare beger sig till Alpernas snöklädda pister för att under en vecka festa, glida och skida. Notera redan nu vecka 3/4 i filofaxen.

I-golfen
Under hösten arrangeras en klassiskt golftävling i vanlig ordning för de Iare som vill visa sina talannger i det gröna.

I-Squashen
Varje år arrangeras en turnering i vår sektionssport, squash, mot McKinsey. För att förbereda alla på bästa sätt kommer vi ha en introduktionskurs i den nobla sporten tidigt på hösten. Utöver detta har vi 6 gratistimmar i veckan och kraftigt rabatterade 10-gångerskort på Roslagshallen.

Om du någonsin funderat på att springa Stockholm Marathon är det kanske dags nu. Industriell Ekonomi har ett marathonlag som tränas inför det 4,2 mil långa loppet. Om det låter intressant bör du genast ansluta dig till laget för att komma maximalt uppladdad inför utmaningen.

Det finns stort utrymme för att påverka Idrottsnämnden genom att engagera sig i projekt eller kanske rentav bli projektledare för något man tycker saknas. Du kanske redan nu har planer eller idéer? Tveka då inte att kontakta oss!

Kontakt: idrott@iare.nu

Mikael Karpe
Ordförande 2014/2015

 


Kommentarer

  1. Ruusu Kallio skriver:

    Hej! Jag är en utbytestudent här i KTH. Jag skulle vilja jogga med marathonlag om det är möjligt! Hur kan jag få veta när det tränar? Tackar!