Clubmästeriet

Som en mycket vis Clubmästare en gång ska ha sagt: ”Clubmästeriet ordnar det som Iarna har glömt dagen efter, men minns om 20 år”.

Clubmästeriet, i folkmun kallat CMI, är epicentrat av vad som utgör ett kul skolår och för majoriteten: det huvudsakliga ljuset i tentatunneln. En outtömlig källa till ragg, raveande, rosé och rom, rajraj och ryktesspridning- en oas i livets öken! Vi symboliserar allt som är viktigt här i livet (sektionen och livet är samma sak, det kommer ni snart förstå, young padawans) och vi förgyller Iarnas vardag. Vår verksamhet är fest.

När mottagningen lider mot sitt slut och den grå vardagen rullar igång tar vi över kalaskompassen från festgruppen. Det innebär att vi arrar alla tentapubar, sittningar, torsdagspubar, Sturesutgångar samt övriga festligare events för sektionen under året. Däremellan klämmer vi givetvis in softa häng och (mytomspunna?) internfester. Som CMI:st är du ansvarig för hela ruljansen. Du står bakom baren, väljer musiken, lagar maten och kirrar dekoren, kommer först och går sist. En fena på att fiesta med stil och finess helt enkelt! Icke att förglömma är att det är minst lika kul att jobba på sittningar och pubar som att gå dit som gäst. Du hamnar dirren i navet av sektionsaktiviteterna, lär känna massor av folk på hela sektionen och får en freakin fabulous start på dina fem år som blivande ingenjörssnille.

I dagsläget är vi ett trettiotal naturbegåvningar inom väderkvarnsdans och ölbackskonkning. Som av en händelse råkar vi även vara sektionens skönaste medlemmar. Vi söker dig som är en deeply deeply devoted kock, bartender, ljudtekniker, servitör, skivvändare, idéspruta, ekonom, fixare eller har bara en dragning åt golvmoppning. Annars kommer man långt på att bara vara en bra minglare. Vi värnar om gamla traditioner men för den som är sugen är möjligheterna för nya påhitt oändliga.

Clubmästeriet blir något du om 20 år kommer se tillbaka på med ett leende på läpparna. Det kommer sätta guldkant på dina år vid Industriell ekonomi på KTH. Och framför allt kommer du i Idylliens dimma lära känna många härliga människor och få vänner för livet.

Kung på natten, kung på dan!

Clubmästarna 2014/2015
Charlotta Edeland i-13
Elin Lütz i-13
Markus Bellman i-13

Kontakt: clubmasteriet@iare.nu

Facebook: Fest på i


Lämna en kommentar

captcha