Träffa våra studenter

Näringslivsnämnden hjälper ert företag att nå ut till studenterna. Nedan finner ni exempel på hur ni kan gå tillväga för att träffa våra studenter.

Företagspresentationer

Nå många studenter samtidigt och berätta om ert företags verksamet och karriärmöjligheter. Företagspresentationer är en av de mest exklusiva formerna för att komma i kontakt med studenterna. Vanligtvis hålls en presentation mellan 30-60 min med tid för frågor efteråt. Dessa hålls vanligtvis under lunch i form av en ”lunchföreläsning” i  KTHs lokaler. Det finns även möjlighet att anordna externa företagspresentationer och event. Vi hjälper till med lokalbokning, marknadsföring och beställning av mat. För mer information och priser, var god kontakta Vice Ordförande för Näringslivsnämnden.

Företagsbesök

Genom ett företagsbesök kan ni visa hur er arbetsplats ser ut och mer konkret hur er verksamhet sköts. Besöket kan med fördel kombineras med lunch, fika eller after work för mingel mellan företagsrepresentanter och studenter.

Workshops

Anordna en workshop och ni når ut till studenterna på ett interaktivt sätt, samt kan lära känna studenterna bättre.

Casetävlingar

Låt I-studenterna visa vad de går för samtidigt som ni profilerar er som en framtida arbetsgivare. Få insikt i hur de arbetar i grupp, löser ett affärsrelaterat problem och levererar kreativa lösningar.

Företagspubar

Bjud in till en sektionspub för att träffa studenter under avslappnade former. Kan exempelvis kombineras med en workshop.

Egna förslag

Förslagen ovanför är bara exempel på vanliga typer av arrangemang, har ni någon eget förslag på arrangemang/event går det med största sannolikhet att ordna.

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med Näringslivsnämnden

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Bifoga fil (tänk på att en stor fil tar lång tid att ladda upp, max 20mb)

captcha
Ange verifieringskoden ovan