Kontakta våra studenter

Näringslivsnämnden hjälper ert företag att nå ut till studenterna. Nedan finner ni exempel på hur ni kan gå tillväga för att kontakta våra studenter.

Månadsmail

Varje månad skickar I-sektionen ut ett elektroniskt nyhetsbrev som går ut till studenterna på I-sektionen. Nyhetsbrevet informerar om kommande sektionsaktiviteter, företagsaktiviteter, gasquer, rekrytering till förtroendeposter, gästföreläsningar och utbildningar. Här erbjuds företag att medverka med reklam, information och länkar. Varje vecka finns även möjlighet till ett enskilt mailutskick att sprida information genom.

Mailutskick

Vi kan skicka direktmarknadsföring till I-studenterna via mail. Det finns möjlighet att välja målgrupp genom att specificera årskurs(er),  inriktning(ar) och kön på mottagarna.

Intranät

Vi kan hjälpa till att marknadsföra event och annonser via vårt intranät som alla sektionsmedlemmar har tillgång till.

Affischering

Vi kan erbjuda er affischering i vår sektionslokal där många av I-studenterna uppehåller sig.

Adressetiketter

Vi har möjlighet att ta fram adressetiketter för utskick via kuvert. Ett mer personligt sätt att nå ut till studenterna än att göra mailutskick.

Giveaways (Present- & Profilreklam)

Ett roligt och uppskattat sätt att nå ut till I-studenterna.

Publikationer

Internship- och Traineekatalogen
Full-timekatalogen

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med Näringslivsnämnden. Det är viktigt att tänkta på att det tar tid att marknadsföra ett event, om vi ska kunna marknadsföra eventet ordentligt behöver vi få in bokningen minst 4 veckor innan eventet ska äga rum.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Bifoga fil (tänk på att en stor fil tar lång tid att ladda upp, max 20mb)

captcha
Ange verifieringskoden ovan