För företag

Vill ert företag komma i kontakt med blivande ingenjörer inom Industriell ekonomi på KTH? Är ni intresserade av att profilera er som en framtida arbetsgivare? Rekryterar ni?

Då har ni kommit rätt!

 

Presentation

Näringslivsnämnden erbjuder många olika möjligheter för företag och organisationer att komma i kontakt med I-studenterna vid Kungliga Tekniska högskolan. Vi hjälper företag att stärka sin position och sitt varumärke på en av Sveriges främsta ingenjörsutbildningar. Idag omfattar utbildningen ca 750 I-studenter och många av dem är aktiva inom sektionens styrelse, nämnder och förtroendeposter.

Nedan presenteras kortfattat vilken information ni kan hitta på denna sida. I högerspalten kan ni klicka er vidare och hitta mer information inom respektive områden.

Träffa våra studenter: Träffa I-studenter i ett personligt och interaktivt möte skräddarsytt för er. Här kan ni som företag hitta mer information om hur ni går tillväga för att träffa våra studenter.  Läs mer..

Kontakta våra studenter: Nå ut till våra sektionsmedlemmar med information via våra olika kanaler. Här kan ni som företag hitta exempel på hur ni kan gå tillväga för att kontakta våra studenter. Läs mer..

Arbetsmarknadsdag: Var en av utställarna som får chansen att träffa I-studenterna under en dag. Läs mer..

Jobbannonsering: Nå ut till våra sektionsmedlemmar med era lediga tjänster. Läs mer..

Partnerskap: Bygg upp en långsiktig relation till studenterna genom att ingå i ett närmre samarbete med I-sektionen.  Läs mer..

Projekt: Var med och bidra till I-sektionens olika projekt. Läs mer..

 

JOBBANNONSERING

Näringslivsnämnden erbjuder möjligheten att gratis annonsera lediga tjänster på karriärportalen. Där går det bra att annonsera heltidsjobb, extrajobb, sommarjobb, uppsatsämnen, traineetjänster och internships. Karriärportalen är till för att hjälpa företagens rekrytering och studenters arbetssökande genom att samla kvalitativa annonser på ett och samma ställe.

Vi kan även mot en avgift hjälpa till att marknadsföra jobbannonser via nyhetsflödet på intranätet samt via mail, se mer under ”Kontakta våra studenter” i högerspalten.

Hur går det till att annonsera?
Ladda upp er annons i pdf- format via kontaktformuläret HÄR. Inget annat än pdf kan publiceras på sidan.
Vi kommer snarast att lägga ut annonsen på karriärportalen, därefter kontaktar vi er med en bekräftelse.

KONTAKTA OSS

Vill ni ha mer information om programmet, prisuppgifter eller hur ni som företag kan exponeras för våra studenter, kontakta då Näringslivsnämnden via denna sida.

Ansvariga HT2016 – VT2017
Helena Rosenzweig (I-15)


Ordförande NLN
naringsliv@iare.nu